JUNO ile ''Yer, Gök, Su ve Ateş'' Yolculukları; 20-23 Nisan 2018, Kaş

JUNO ile ''Yer, Gök, Su ve Ateş'' Yolculukları; 20-23 Nisan 2018, Kaş
Şu yeryüzünde var olan her şey, özünde biraz yer, gök, su, ateş taşır. Bazen ateş suyu buharlaştırır, su ateşi söndürür, ateş rüzgârla yayılır, ateş oksijeni bitirir, toprak suyla bereketlenir, bazen de suyla akar gider… Yani dost olan iki element, yeri gelir birbirine meydan da okur. Ama ‘’özde olan’’ aynı olduğu için, her şey yeterince zaman geçtiğinde birbirine dönüşür.
Biz insan evlatları da – dünyada var olan her şey gibi – yerin, göğün, suyun ve ateşin çocuklarıyız… İçimizde doğada var olan her şeyden biraz taşır ve bunu da en fazla doğa ile iç içe olunca anlarız. Doğada var olanları anlamak, bizi kendi doğamıza da yaklaştırır ve hayatla barıştırır.
Herkes kendinde diğerlerinden bir şeyler taşır. Ama bazen birinin yeteneği diğerinin cevherini bastırır, birinin cesareti diğerinin korkusunu arttırır, bazen de birinin eli diğerinin ışığını parlatır, birinin sözü diğerinin yaratıcılığını arttırır…
Astroloji bize hem terkibimizde taşıdığımız ve etrafa yansıttığımız nitelikleri, hem de diğerlerinin enerjilerinden nasıl etkilenip, birbirimize nasıl tepki verdiğimizi anlatır.
20-23 Nisan tarihlerinde; yerin, göğün, suyun ve ateşin çocukları olarak, doğa içinde yapacağımız yolculukların yanısıra, JUNO ile birlikte kendi doğamıza da bir yolculuk yapacağız.
İlk gün bize her burcun kendi doğası gereği hangi enerjileri yansıttığını, neye odakladığını, neyi çoğalttığını, neden korktuğunu, neyi aradığını, neyi öğrenmeye ihtiyacı olduğunu anlatacak.
İkinci ve üçüncü günlerde ise, her bir burcun diğer burçlar ile ilişkilerini, birbirimizi destekleyen, köstekleyen, düşündüren, cesaretlendiren, korkularımızı tetikleyen, açıklarımızı fark ettiren, rekabet arzumuzu kamçılayan, gücümüzü tazeleyen yanlarımızı, birbirimizden aldığımız dersleri, birlikte cevap bulduğumuz soruları anlatacak.
AKTİVİTELER
Kaş’ın 850 metre yukarısında kalan İzne köyündeki Shanti Garden, ana kampımız olacak.
Her gün, ışığın ve rüzgarın en tatlı olduğu saatlerde, bizi baharın kalbine taşıyacak yürüyüşlere çıkacağız. Rehberimiz Zeynep Bakır
Performans kaygısından ziyade keyif odaklı olacak ve yaklaşık iki saat sürecek bu doğa yürüyüşlerini yakınlarda kaybettiğimiz büyük ozan Ursula Le Guin anısına ithaf edeceğiz. Juno şimdiden size okuyacağı Ursula dizelerini belirledi bile…
Bazen yaratıcı ve eğlenceli oyunlar oynayacağız.
Ve kendi doğamızdaki arka plana ittiğimiz güzellikleri hatırlayacağız. O yüzden isteriz ki, sen de marifetini alıp gel! Bir masal, bir enstrüman, bir şarkı, bir şiir… Neyi paylaşmak istersen, biz keyfini çıkartmaya hazırız.
Akşamüstleri, Juno’dan ‘’İnsana ve İnsan İlişkilerine Astrolojik Bir Bakış’’ üzerine güzellemeler dinleyeceğiz.
Akşam yemeklerinde ve yemek sonrası sohbetlerde, müzisyenlerimiz bizimle birlikte olacak. Hep birlikte çalıp söyleyeceğiz.
Biz Nisan’da suya girme ihtimalini hep sevdik
O yüzden, yanınızda mayonuzu da almayı unutmayın, Shanti Garden’ın çekici havuzu ya da dönüşte Kaş’ın serin suları bizi yanına çağırabilir, hazırlıklı olmak lazım.
Arzu ederseniz Juno ile bireysel astroloji çalışması yapmanız da mümkün… Ama bunun için rezervasyonu yaparken ayrıca randevu istemeyi ihmal etmeyin!
LOKASYON
Yolculuğumuzun ana kampı Shanti Garden olacak. Shanti, Kaş’a bağlı Yeniköy’ün bir mevkii olan İzne Köyü’ndedir. Kaş’ın merkezinde 10.5 Km, araç ile 15 dakika uzaklıktadır. Köy, badem, şam fıstığı, incir ve çınar ağaçlarıyla kaplı, 850 rakımda bir köydür.
http://www.shantigardenkas.com
20 Nisan günü; 12:00’de Dalaman Hava Limanın’da olacak şekilde uçak biletlerinizi aldığınızda transfer aracımızla sizi karşılayacağız. 2,5 saat sürecek Kaş yolculuğuna çıkacağız.
Otobüs
19 Nisan akşamı Kamilkoç ve Pamukkale şirketinin otobüsleriyle yola çıktığınızda ertesi gün saat 10:00’da Kaş otogarında olursunuz. Sizi transfer aracımızla orada bekliyor olacağız.
YEME – İÇME
Kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği Shanti Garden’ın kendi bahçesi ve çevre yöreden edinilen mevsiminde sebze ve meyvelerle hazırlanıyor.
ÜCRET
15 Mart’a kadar yapılan ödemeler için 1200 TL, sonrasındaki ödemeler için 1300 TL’dir.
Tüm program, sabah, öğle akşam yemekleri, bitki çayları ve konaklama, bu ücrete dahildir.
Katılımını kesinleştirmek isteyenler 650 TL ön ödeme yapmalıdır. Yapılan ön ödemeler 15 Mart tarihinden sonraki iptallerde iade edilememektedir.
Katılım 20 kişi ile sınırlıdır.
Ayrıntılı bilgiye zeynepbkr@gmail.com adresinden, veya 0533-695 82 15 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.
*Organizasyonu Büyükanne hazırlamaktadır. www.buyukanne.co
ÖĞRENCİ İNDİRİMI ?
Verilen numarayı arayıp konuşun 🙂